1455325bag.jpg

1455325handezerkingozdeefe.jpg

Belgesel / 2014 / 12’ 17’’ / Türkçe / İngilizce Altyazılı

Yönetmen  : Hande Zerkin & Gözde Efe
Yapımcı  : Hande Zerkin & Gözde Efe
Görüntü Yönetmeni : Hande Zerkin & Gözde Efe
Kurgu  : Hande Zerkin, Fatih Bilgin
Müzik  : Fatih Bilgin
İletişim  : handezerkin@gmail.com

 
Sinopsis
Kentsel dönüşümün hedefi olan, betonlaşmanın az olduğu, hayvancılık ve seracılığın yapılabildiği, şehre yakın, alanlardan biri olan Buca’daki Mümin Şavklı’nın arazisi bir site inşası için ortaklarından satın alınmıştır. Mümin, dedesinden kalan bu yaşantının son günlerindedir. Apartmanların arasında hayvancılık ve seracılık yapması imkansız hale gelmiştir. Böylece bir kayığa atlayıp denize açılır.

Yönetmenlerin Özgeçmişi
Hande Zerkin, İzmir’de doğdu. Halen Dokuz Eylül Üniversitesi, Film Tasarımı Bölümünde yüksek lisans eğitimini sürdürmekte, belgesel film projelerinde yönetmen ve görüntü yönetmeni olarak çalışmaktadır.

Gözde Efe, İzmir’de doğdu. San Francisco Sanat Enstitüsü’nde eğitimine devam etmekte, fotoğraf ve film çalışmalarını sürdürmektedir.

Yönetmenlerin Filmografyası

Hande Zerkin
2014 – Bağ – Belgesel
2013 – Evler Arasında – Belgesel
2013 – Otobüsü Kaçırdım – Belgesel
2012 – Demledi Çökmesini Bekliyoruz – Belgesel
2011 – Nalınteri – Belgesel
2011 – Toprak’ın Günlüğü – Kurmaca
2007 – Hiphop ve Tarifesi – Belgesel

Gözde Efe
2014 – Bağ – Belgesel
2013 – Le Cyrano – Belgesel
2012 – Kopuk – Belgesel
2011 – 2010’un İlk Günü – Docu-drama

http://www.atasehirkisafilm.com/filmler.php#bag__vineyard

Advertisements